Merrild kaffe

Hvem kender ikke Merrild kaffe

Merrild kaffeMerrild kaffe er et af de mest kendte kaffe mærker herhjemme. Merrild laver i dag både kaffe, te, men også kaffemaskiner under navnet Merrild.

Så man kan sige at Merrild kaffe spænder vidt. Merrild kaffe startede tilbage i Kolding i 1960, hvor Møller Merrild købte sin første kafferister.

Merrild kaffe står også bag Senseo kaffemaskinerne med kaffe-pods. Dem kan du læse mere om andetsteds her på siden.

Merrild kaffe står også bag brandet Café Noir, som vi kender fra TV-reklamerne igennem årene.

En god opskrift fra Merrild kaffe

ISKAFFE MED ROM & VANILJEIS
2 pers.
  • 2 kopper stærk kaffe
  • 2 kugler vaniljeis
  • 4 cl mørk rom
  • Lidt brun farin til pynt

Først skal du lade den stærke kaffe blive helt afkølet. Du kan evt. lave en hel kande stærk kaffe og gemme den i kølekabet til senere. Herefter blender du kaffe og is sammen med rommen og serverer med et drys brun farin.

Tip: Du kan erstatte vaniljeisen med chokoladeis og toppe med flødeskum.

Her er de mest kendte brands

Merrild Mørk 304 og Merrild mellemristet 103 er de typer Merrild kaffe som vi ser mest rundt omkring og det er nok også de 2 mest solgte og populære kaffer fra denne producent. Merild Mørk er til dig der vil have kaffe af den mørkeste slags, og er du til mørk kaffe, så skulle du prøve denne ristning.

I denne kaffe får du en fyldig og markant kop kaffe med et strejf af bitterhed fra udvalgte mørkristede bønner. Selv sammen med mælk får du stadig fylde i denne type kaffe.

Merrild Mellemristet er en klassikker og er blevet lavet siden 1964, og har en harmonisk blanding af ren Arabica, som danner rammen om mange gode kaffestunder. De fine lysebrune bønner giver dig en fyldig og perfekt afbalanceret kop.

Prøv at smage dette mærke hvis du endnu ikke har prøvet det endnu. Det er glimrende kaffe.

Merrild kaffe
Merrild kaffe

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.