Kaffeautomat

En kaffeautomat på arbejdspladsen er guld værd

Kaffeautomat

På de fleste arbejdspladser er der adgang til en kaffemaskine eller noget i den retning. Men der findes stadigt steder hvor der ikke findes en kaffeautomat.

I dag kan der fås mange forskellige typer kaffeautomater. Og de fleste har et godt udvalg af kaffe der kan vælges imellem. Der var engang hvor en automat bare havde sort kaffe, kaffe med sukker eller fløde, eller kaffe med begge dele.

Og så kunne man vælge en type varm kakao. Sådan er det ikke længere. I dag kan en kaffeautomat lave mange forskellige kombinationer af kaffe, så som Cappucino, Café Latte, Espresso, og så de almindelige typer af kaffe som der findes.

Mange producenter af en kaffeautomat i dag

Der findes en del producenter af kaffeautomater i dag. Og her kan nævnes Merrild, Cafax, Frellsen, Wittenborg, Scanomat, Necta. Dette er bare et lille udpluk af hvilke producenter der laver det man kalder en kaffeautomat i dag.

Hvis du leder på Google kan du sikker finde mange flere producenter der laver kaffeautomater til virksomheder. De fleste kan nok nikke genkkendende til Wittenborg og Scanomat der har været på banen i mange år med denne type kaffeautomater til virksomheder.

Vi vil her på siden kigge nærmere på nogen af disse typer automater til kaffe der findes på markedet i dag. Samt gå lidt mere i dybden med hvad de kan og ikke kan. I dag er en kop kaffe jo ikke bare en kop kaffe, næh nej, der findes mange fine kombinationer at lave kaffen på og servere den på.

Kaffeautomat på Hoteller – Caféer – Caféterier – Restauranter

Der findes jo en del steder end bare arbejdspladser der kan benytte sig af en automat til at lave kaffe. Disse kan bruges i alt lige fra idrætsforeninger, restauranter, caféer, hoteller osv. og her er forventningerne til kaffen nøjagtigt lige så store som andre steder.

Derfor er der både stor efterspørgsel efter en kaffeautomat. Men også stor konkurrence på markedet for denne type automater. Og det gør at priserne godt kan presses lidt ned af på en kaffeautomat.