Kaffekopper

Kaffekopper i alle størrelser og former

kaffekopper

Kaffekopper findes i mange forskellige størrelser og udformninger. Vi kender allesammen godt den traditionelle kaffekop med underkop, som de fleste sikkert har set hos deres bedsteforældre på et tidpunkt i deres barndom.

Selv denne traditionelle kaffekop, eller kaffe-sæt, findes i mange forskellige udformninger og farver. Se også de nye kaffekapsel maskiner her.

De mussel malede kaffe sæt er nok de mest kendte i Danmark. Og dem de fleste har haft på et eller andet tidspunkt. Disse sæt blev bl.a. lavet af Royal Copenhagen, eller B&G.

kaffekopper

Kaffekopper som reklamegaver

I dag er det meget almindeligt at et firma med respekt for sig selv har deres egne kaffekopper med logo på.

Alle forlystelsesparker eller turistattraktioner over hele verden har også deres eget bud på en kaffekop med deres logo på.

Og som måske har en speciel udformning der gør kaffekoppen helt unik. Eksempelvis har Frihedsgudinden i New York sine helt egne kaffekopper.

Hvor frihedsgudinden er standset ud i koppen. Og hvem vil ikke gerne have en kaffekop med hjem fra Las Vegas. Hvis man er så heldig at have været der?

Kaffekopper som thermokopper

Kopper til kaffe fås også som thermo kopper, som du kan have med på farten. Og igen er det meget udbredt at dette er en populær firmagave med logo også. Mange bruger thermo kaffekopper i bilen, når der skal køres langt om morgenen.

Derfor har flere tankstationer i Danmark også en ordning, hvis man køber en thermo kaffekop hos dem. Så kan man altid komme ind og få fyldt koppen op med frisk kaffe hvis man kommer forbi en af deres tankstationer.

Her ser du et udvalg af thermo kaffekopper

[widgetkit id=970]

Så er du meget på farten, og har du endnu ikke et thermo kaffekrus, så kunne det måske godt være at du skulle overveje at anskaffe dig et.

Hvis du altså godt kan lide kaffe, men det går vi ud fra at du kan, når du er i gang med at læse om kaffe og kopper her på siden.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.