Kaffemaskiner

De bedste kaffemaskiner

kaffemaskiner

Kaffemaskiner er i dag ikke bare en klassisk kaffemaskine med filter, og en vandbeholder der kommer ud i en kande med sort kaffe.

Kaffemaskiner findes i dag i utroligt mange forskellige typer og udgaver.

Selvfølgelig kan du sagtens få masser af forskellige typer af den almindelige klassiske type kaffemaskine.

Men det er nu også blevet populært med de såkaldte kapselmaskiner som de fleste nok kender fra producenten Nespresso.

Der er jo også stempelkanden, som er rigtig populær, men hvor det kræver en del mere forberedelse fra din side på kaffen er i koppen.

Og så er der de lidt dyrere espressomaskiner, der efterhånden er til at komme til for menneskepenge.

De bedste kapsel kaffemaskiner

De mest kendte kapsel kaffemaskiner er fra Nespresso. og når du køber sådan en kaffemaskine, så får du som regel en pakke med forskellige smagsvarianter i form af de små kapsler.

kaffemaskinerSå kan du vælge dine favoritter, og derefter bestille ud fra dette. Der findes også kapsel kaffemaskiner fra producenten Tassimo, hvor der er lidt større kapsler med endnu flere smagsvarianter.

Men hvor du også kan blande flere forskellige kapsler i én kop kaffe. Du kan læse mere om kapsel kaffemaskiner her.

Stempelkaffe er super godt

Der findes også den manuelle måde at lave sin kaffe på og det er at have en lille kaffemølle, hvor du kan male dine kaffebønner i. Og tilpasse portionen til den størrelse stempelkande som du ønsker at lave din kaffe i. Her hælder du de malede bønner ned i stempelkanden.

Og venter nogle minutter på at kaffen trækker ud i det varme vand. Hvorefter du presser stemplet i bund, og herefter er din friske kaffe klar. Dette er en utrolig lækker måde at lave sin kaffe på. Men den kræver også lidt arbejde fra din side. Her er det lidt lettere med kapsel maskinerne.

Espressomaskiner

Espressomaskiner bliver også mere og mere almindeligt at finde rundt omkring i de danske hjem. Og ikke bare på caféerne. Dette skyldes at disse maskiner kan fås nede i en prisklasse hvor den almindelige dansker også kan være med.