Melitta kaffemaskine

Vælg en Melitta kaffemaskine

Hvorfor skal du vælge en Melitta kaffemaskine ? En Melitta kaffemaskine kan fås ned til en maget lave pris, og er derfor en super god maskine for førstegangs køberen af at kaffemaskine. De kan sagtens findes til under 500 kr. Men du kan også finde de bedre modeller op til lige under 1000 kr.

Melitta kaffemaskine til under 500 kr.

Her kan du se Melitta Excellent 3.0 i farverne hvid, sort og børstet stål. Denne model har autosluk efter 2 timer. De fleste kaffemaskiner af denne slags kan lave 10 kopper kaffe på en brygning. Det der kan være forskellen er sådan noget som hvor gode maskinerne kan være til at holde temperaturen, samt hvor hurtig den kan brygge kaffen.

GÅ DIREKTE TIL WEBSHOPPEN HER


Melitta kaffemaskine
Melitta kaffemaskine
Melitta kaffemaskine

Melitta kaffemaskine til over 500 kr.

Hvis du ønsker en Melitta kaffemaskine i endnu bedre kvalitet, så er nedenstående modeller måske mere noget for dig. Der tilbydes f.eks. en model med egen termokande, så kaffen kan holde sig varm i noget længere tid end i en glaskande.

GÅ DIREKTE TIL WEBSHOPPEN HER


Melitta kaffemaskine
Melitta kaffemaskine
Melitta kaffemaskine

Melittas historie kort fortalt

Melitta Bentz er grundlæggeren bag Melitta kaffemaskiner. Hun elskede kaffe som ingen anden. Tilbage i 1908 opfandt hun så det første kaffefilter og lagde dermed grundstenen til den moderne kaffenydelse som vi kender den i dag. Hermed var familievirksomheden Melitta født og virksomheden lever nu i 4. generation.

Melitta laver både kaffemaskiner og kaffe

Ja, faktisk laver de jo også kaffefiltre, da det var det der startede det hele i tidernes morgen. De fleste kaffedrikkere kender jo også godt Melitta kaffe, fra enten barndomshjemmet, hos bedstemor, eller på arbejdspladsen. Har du ikke prøvet Melitta kaffe endnu, så skulle du tage at prøve det. Det smager ganske glimrende.

God fornøjelse med din nye Melitta kaffemaskine. Kaffe er skønt ;-).

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.