En Moccamaster kaffemaskine er god kvalitet

En Moccamaster kaffemaskine kan du være sikker laver en kop rigtig god kaffe. Du kan købe en Moccamaster kaffemaskine til lige under 1000 kr. på online webshops og hos andre forhandlere. En Moccamaster kaffemaskine er håndlavet, og startede med at blive produceret tilbage i 1964.
GÅ DIREKTE TIL WEBSHOPPEN HER


Moccamaster kaffemaskine
Moccamaster kaffemaskine
Moccamaster kaffemaskine

De viste kaffemskiner fra Moccamasterkan lave 10 kopper på én gang. Og det er nok disse maskiner der er tættest på den klassiske kaffemaskin som vi kender den.

De fås i forskellige udgaver og farver, lige fra børstet stål til almindelig hvid eller i andre farver. Gå selv ind på webshoppen og se mere.


GÅ DIREKTE TIL WEBSHOPPEN HER


Der siges at være mange grunde til at en Moccamaster kaffemaskine er den bedste kaffemaskine på markedet.

Moccamaster bliver håndlavet på fabrikken i Holland, og så brygger den en hel kande kaffe på 6 minutter. Temperaturen er konstant temperatur på 92-96 grader hvilket gør kaffen perfekt.

Moccamaster er håndlavet i den mindste detalje. De er blevet produceret i over 40 år, hvor Gerard C. Smit og hans over 100 ansatte i Technivorm i Holland har stået bag produktionen af kaffemaskiner.

Selskabet blev startet som en garage virksomhed, med en klar vision om at skabe en kaffemaskine, der brygger verdens afgjort bedste kaffe.

En Moccamaster er faktisk ekstra brandsikker, da bryggeelement og varmeplade er fremstillet i to forskellige dele.

Alle Moccamaster kaffemaskiner er også fuldstændigt håndlavede på ét og samme sted. De monteres og samles allesammen i hånden, så her er ingen robotter i denne produktion.

Et Gerard C. Smit citat:

“Livet er for kort til at drikke dårlig kaffe …”

En Moccamaster kaffemaskine er energieffektiv og har en usædvanlig lang levetid. Faktisk gives der til privatkunder helt op til 5 års garanti.

Producenten vil gerne have at kunden føler sig tryg ved produktet, og giver derfor denne høje garanti til privatkunder.

Scroll to Top