Senseo kaffemaskine

Hvad er en Senseo kaffemaskine ?

Ved du ikke hvad en Senseo kaffemaskine er, så vil vi gerne vise dig det her på siden. En Senseo kaffemaskine er en kaffemaskine der laver kaffe igennem såkaldte kaffepuder.

og det vil sige at du ikke behøver at tælle skefulde kaffe som du kommer i et kaffefilter. Her er puden nemlig filteret med indbygget kaffe i, så at sige.

Nogle kaffeelskere vil vurdere kaffesmagen som god i en Senseo kaffemaskine, mens andre kaffeelskere ville foretrække kaffe lavet på en espressomaskine, stempelkande eller almindelig kaffemaskine.

En Senseo kaffemaskine producerer en hurtig kop kaffe, men da maskinen den skal vurderes på hastigheden, så er tørkaffe (instant coffee) generelt hurtigere at fremstille, og her findes stort set lige så mange smagsvarianter til en Senseo kaffemaskine.


Senseo kaffemaskine
Senseo kaffemaskine
Senseo kaffemaskine

Denne type kaffemaskine fungerer på den måde at man fylder vand i en tank i maskinen. Herefter placerer du en Senseo kaffepude, med den ønskede kaffesmag og styrke i en lille beholder.

Herefter trykker du på Start-knappen, og maskinen begynder at varme op. Herefter placerer du 1 eller 2 kopper, alt efter om du ønsker 1 eller 2 kopper kaffe. Så trykker du på 1 eller 2 knapper, der enten fylder 1 eller 2 kopper kaffe.

Denne lette måde at lave kaffe på, gør egentlig maskinen til en slags kaffeautomat, end en egentlig typisk kaffemaskine. En Senseo KAFFEMASKINE er også væsentligt hurtigere til at brygge kaffe end en almindelig kaffemaskine er.

Du laver typisk en kop kaffe på mindre end 20 sekunder, efter maskinen er opvarmet. Hvilket da må siges at være imponerende.

De laver god kaffe

Vi vil vurdere en maskine som denne til at lave en ganske glimrende kop kaffe. Med skum i toppen af kaffen.

Dette giver en lidt cremet virkning på kaffenydelsen, og man skal absolut ikke lade sig narre af at det er en simpel måde at lave kaffe på, for smagen er ganske glimrende.

Du kan få forskellige varianter af kaffepuderne til en Senseo kaffemaskine, i alt lige fra den milde kaffe, til den stærke kaffesmag.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.