Tassimo maskine

De populære Tassimo maskiner er et hit

En af de store udfordrere til Nespressos kapsel maskiner hedder Tassimo, og her får du en lidt anden variant af en kapselmaskine til at lave kaffe, Te og kakao.

Kapslerne til en Tassimo maskine er større end til Nespresso, og så kan du her få mælkekapsler, så du kan lave en lækker Cappucino eller Café Latté hjemme hos dig selv på en hurtig og let måde.

En Tassimo maskine et let at betjene og let at rengøre. Du kan få kaffevarianter fra Jacobs kaffe og Gevalia kaffe, ud over Tassimo’s egne varianter.

Se hvordan Tassimo systemet virker her:

Kapsler med mange varianter af smag og styrke

Te og kakao smager også fantastisk lavet på en Tassimo maskine. De kendte chokolademærker Marabou og Milka har lavet hver deres kakao variant til en Tassimo maskine, og de smager himmelsk.

Der er jo ikke noget som en kop varm kakao på en mørk og kold vinteraften til at varme sig på. Har du bør eller børnefødselsdag, så er det også en let og populær drik til de unge mennesker.

Er du til Te, så er der også et godt udvalg af disse kapsler til en Tassimo maskine. Du kan få Earl Grey Te, Grøn Te, og skovbær te, bare for at nævne nogle få af de Te varianter til en Tassimo maskine.

Tassimo maskine

En kaffemaskine betjenes med kun én knap. Det kan simpelthen ikke være lettere at lave kaffe. Hvis du ønsker det, så kan du på maskinen regulere styrken i smagen med ekstra tilsat vand.

Du bliver også automatisk mindet om, når der skal fyldes mere vand i vandtanken. En Tassimo maskine har et automatisk rengørings/afkalknings sytem med en disk der lægges i maskine og ved hjælp af Tassimo stregkode systemet som også bruges til kaffe fremstillingen, så styrer maskinen helt automatisk rengøringen selv.

Se teknologien bag en Tassimo maskine her:

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.