Om os – Kaffetildig.dk

Kaffetildig.dk hjælper dig med at finde det bedste kaffe i Danmark. Vi er en uafhængig kaffe blog der vejleder dig til at finde den bedste kaffe til dig. Kaffetildig.dk guider dig til de bedste webshops der tilbyder god kaffe og kaffetilbehør til alle typer kaffemaskiner.

Hvem er kaffetildig.dk?

Vi henviser til de bedste steder på nettet der sælger kaffe online og tilbyder gode priser på forskellige kaffevarianter. Vi opdaterer vores side jævnligt med tilbud på kaffe i alle former. Om det er kaffekapsler, kaffe pods, stempelkaffe eller almindeligt pulverkaffe. Der findes desuden et stort udvalg af instant kaffe som er lige til at blande med varmt vand.

Udbrede kendskab til god kaffe

Vi har lavet denne hjemmeside for udbrede forståelsen om hvad kaffe er, samt hvad forskel der er på forskellige typer kaffe. Der findes i dag en masse forskellige måder at lave kaffe på i hjemmet eller på arbejdspladsen. Alle disse forskellige måder af brygge kaffen på vil vi hos kaffetildig.dk prøve at vise ved at fortælle om kaffemaskiner, kaffemaskiner med kaffekapsler, samt de forskellige måder at tilberede kaffen på.

Mal selv dine friske kaffebønner

Dette kan være i form af at købe hele ristede kaffebønner, og mådes du kan male kaffebønnerne på selv. Disse kaffemøller kan fås ned få hundrede kroner, og kan hjælpe dig til selv at male friske kaffebønner til eksempelvis din stempelkande kaffe. Du kan også kale kaffebønnerne endnu finere så du kan bruge kaffen i en almindelig kaffemaskine med filter.

Scroll to Top