Hvad er rigtig kaffe for dig?

rigtig kaffe

Rigtig kaffe kan defineres på mange måder. Men der er jo nok kun en måde hvorpå at man kan kalde det for rigtig kaffe. Rigtig kaffe skal laves af ristede kaffebønner.

Og kan brygges på flere måder. Den mest kendte herhjemme er nok kaffebønner der er malet til pulver kaffe.

Og som kommes i et filter i en ganske almindelig kaffemaskine hvor man også fylder vand i. Tryk på knappen, og kaffen er klar efter 5-10 minutter.

Rigtig kaffe kan være en smagssag

Nogle mennesker kan bedst lide den sorte kaffe, lavet i en traditionel kaffemaskine, andre er til stempelkaffe, hvor bønnerne er malet lidt grovere.

Mens andre er til espresso kaffe, eller Cappucino. Der findes et hav af varianter. Men rigtig kaffe må nok siges at være sort kaffe lavet på rene malede kaffebønner.

Det er nok også her at de fleste vil give os ret i at denne type kaffe er den type man kan kalde for rigtig kaffe.

Kan du godt lide kaffe, så er der heldigvis rig mulighed for at smage en masse forskellige varianter. Med eller uden diverse tilsætninger. Så som sukker, mælk, fløde, honning, karamel osv.

Hvilke kaffemærker er rigtig kaffe?

Igen findes der et hav af forskellige kaffemærker fra hele verden, og her er vi igen inde på hvilken variant du syntes bedst om. De fleste kender Merrild kaffe eller Peter Larsen kaffe, som begge er kaffemærker med stor succes.

Ofte ser vi også kaffemærker som BKI i supermarkederne herhjemme. Men når alt kommer til alt, så er det den kaffe der lever op til den forventning som du har til kaffen.

Her på siden vil vi give dig et overblik over de forskellige typer kaffe som du kan støde på i din hverdag.

Og hvad der så er den rigtige type for dig, det finder du selv ud af når du får smagt på de forskellige mærker samt variationer af kaffe.

Scroll to Top